Boulekurs i Hökerums boulehall

Femton boulespelare samlades i Hökerums boulehall för en grundkurs i boulespel. All information och träning var avsedda för relativt nya spelare och innehöll därför ”att lära från grunden” – val av klot, erforderliga tillbehör, enklaste regelfrågorna samt tips på träningsmoment i lägg, skytte m.m., som man provade på. Deltagarna kom mestadels från Ulricehamn men även från Näsboholm, Marbäck, Dalsjöfors, Borås och Hökerum.

Deltagarna, främre raden fr.v: Birgit Johansson, Birgit Gustavsson, Ann-Christin Björklin, Karin Hult, Lillemor Andén, Ursula Komlos, Berit Sekely, och övre raden fr.v: Kerstin Andersson, Kjell Lagernäs, Ove Gustafsson, Dick Enander, Gary Andén, Rose-Marie Lagernäs, Morgan Bergling och Mikael Jöelaid.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.