BBC och HÖK hade trivseldag i Sparsör

Borås Boule Club bjöd in Hökerums Boule till ett klubbutbyte där varje klubb ställde upp med 6 trippellag var. Man spelade på BBCs fina anläggning ”Borgen” som huserar i BBC-ledaren Ingemar Larssons företag i Sparsör. Ingemar stod som tävlingsledare och hade gjort ett spelschema där alla mötte alla – alltså spelade alla lag 6 matcher.

Tävlingsledare var BBCs ordförande Ingemar Larsson, som hade koll på allt under hela dagen.

De två första omgångarna vann HÖK med 4-2 för att BBC före fika-rasten svarade med samma mynt – seger med 4-2. Värdklubben bjöd på god fika och ett utbyte i gemytlig och trivsam anda. Vädret stod oss verkligen bi – trots åska och muller runt om behövde vi bara göra ett kortare avbrott för en regnskur. Och regnet återkom inte förrän det var dags att packa in i bilarna efter avslutad tävling. Slutresultatet blev att gästerna var ofina nog att klå värdklubben med knappa 20-16. Och HÖKs ordförande Ebbe Rönn tackade för att klubben fick förmånen att komma på trivseldagen och bjöd på stående fot in BBC på en ”returdag” nästa år i Hökerum.

Ett av HÖK-lagen med Marianne Eliasson, Tore Johansson och Ebbe Rönn.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.