Erbjuden domaruppdrag i NM (norgesmesterskapet i petanque)

Fredagen den 31 maj fick jag ett telefonsamtal från Norge. Det var Mike Barker som undrade om jag kunde åta mig domaruppdrag när dom arrangerar sitt NM. Detta ska hållas i Greverud Idrettspark i Oppegård kommune (ca 2 mil söder Oslo). Jag tyckte detta lät väldigt lockande och kände mig hedrad att få denna förfrågan. Men det är kort tid till arrangemanget, sa Mike. Redan om 2 veckor, 13-16 juni (4 dagar). Viktigast var lördag-söndag 15-16 juni. Där försvann mina möjligheter. Jag förklarade att vi i Sverige har seriespel dessa dagar (vilket han var väl medveten om, och säkert därför han frågade mig). Jag berättade kort också om vårt vattenskadade hus och att vi just denna helg ska flytta från vårt tillfälliga boende till något annat (kanske hem, kanske till ett nytt tillfälligt boende). Naturligtvis borde jag inte vara överraskad att först missa öppna seriespelet i div 2 och nu också domaruppdraget i Norge – det mesta har gått emot oss sedan årsskiftet… Hoppas han återkommer vid annat tillfälle.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.