Dags anmäla lag till InneKnallen 2013-2014

Nu är det verkligen hög tid att anmäla lag till InneKnallen 2013-14 i Borås Boulehall. Vi kör lika tidigare 15 år med slutspel för de bästa 16 i varje grupp. Nytt i år: Ingen max.gräns för anmälda lag – vi kör slutspel för ev 32-osv i ett C-slutspel. Nytt är även att om vi får ojämnt antal lag så måste vi stryka det sist anmälda. Därför är det EXTRA VIKTIGT ATT ANMÄLA SITT LAG SNARAST!!! Den 23 september är sista anmälningsdag och fram till detta datum tar vi emot anmälan.

Lördag den 13 sept kl 19.20 var 33 lag anmälda!

Se inbjudan till InneKnallen här!

 Se här reglerna för klubbundet!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.