Julfest hos Hökerums SPF-are

När SPF Hökerum bjöd in till årets julfest blev det fullsatt i Kyrkans Hus, då ett 70-tal medlemmar hörsammat inbjudan. Vid ankomsten samlades man vid glögg-grytan för att få en försmak av jultraditionen och sedan ta plats vid de dukade borden. Nu var det dags för Södra Vings luciafölje att bjuda på en välljudande underhållning ackompanjerade av Lars-Eric Bernvill och Tobias Nordgren. Framförandet var mycket uppskattat liksom valet av sånger som traditionsenligt hör lucia- och julhögtiden till.

Gudrun Lund läser "Tomten" av Viktor Rydberg.

Gudrun Lund läser ”Tomten” av Viktor Rydberg.

Julbuffén som dukades fram var hemlagad, dels av några medlemmar, och av tre damer som jobbat hårt i köket, nämligen Gudrun Lund, Lise-Lott Jurinic och Pia Bernvill. Välsmakande och väl tilltaget garanterade att alla gick mätta och belåtna från festen. Egna sångförmågor genom SPF-kören stod för julsånger där deltagarna kunde sjunga med. Efter lotteridragning avslutades sammankomsten med att Gudrun Lund läste ”Tomten” av Viktor Rydberg.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.