Kanonstart i Ulricehamns Sparbankscup!

Premiär för Lisbeth och mig när Lisbeth åter har licens. Detta när jag 2014 har min licens i Hökerum igen. Detta öppnar för mycket spel tillsammans, även i klubb-bundna tävlingar. Så i Sparbankscupen gjorde vi en rivstart med en 13-0 seger mot ett Sansjö-lag som sedan vann sina resterande matcher och tog en 7:e plats. Vi fick sedan möta ett Ulricehamnslag som också vunnit med 13-0 i sin första match. Detta hindrade inte oss från att vinna med 13-1. Och förtjänsten var Lisbeths – hon tycks att vilat sig i form under tiden utan licens. Ofta drog hon ut motståndarnas sex klot så det återstod ”bara” för mig att försöka vara taktisk och ta vara på ”erbjudandet”. Tredje matchen blev tätare men strax innan signalen gick för tidsbegränsning hade vi en ledning med 10-6. Då kom en händelse som skapade lite irritation och på långt avstånd. Med våra klot max 25-30 cm från lillen fick motståndarna in alla sina sex klot. 10-12 och Lisbeth fick åter in ett jättelägg och när motståndarskytten skulle ta bort detta hände det som inte fick hända i en sista omgång: han sköt ut lillen och vi fick en förlust på just 10-12. Detta följdes senare av en förlustmatch (6-13). Tävlingens sista match lyckades vi vinna med 13-10 och fick faktiskt en hedrande 9:e placering och med en diff som t.o.m var bättre än laget på femte plats. Summa summarium: en trevlig come back som gör att vi ser fram mot nästa tillfälle att tävla. Och att sköta sekretariatet i pauserna var inget problem, även om man kanske haft nytta av lite paus också.

Se hela prislistan här!

 

Det här inlägget postades i Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.