Lekfullt tävlande på Boda Borg

Hela ”storfamiljen” – alltså barn med respektive samt alla barnbarn åkte till Sävsjö och Boda Borg som är lite av ”Fångarna på fortet”. Vi var 17 stycken, Lisbeth och jag med våra tre barn, deras respektive samt nio barnbarn (tre hade förbinder) som delades upp i lag och sedan kämpade i olika rum med kluriga uppgifter. En del krävde fysiska insatser, en del krävde lagarbete, en del kluriga uppgifter som gjorde att man måste tänka till lite, och en del uthållighetsprov. Alla kunde vara med, från den yngste till den äl… ja ja, till mig. Lunchen bestod av tacos med tillbehör och det föll dom flesta i smaken. Nämnas skall att vi inte var själva där – Boda Borg var mycket välbesökt och det var en trevlig upplevelse. Kanske saknade vi bättre information om vad de olika uppgifterna bestod av. Nu fick man köra en uppgift först för att lära sig vad det gick ut på, och så köra det lite snabbare andra gången. Eller tredje. Å ibland fjärde gången. Till och med de yngsta uppskattade tävlandet, och även avslutningen då vi i grässlänten utanför intog en god glass i det soliga och sköna vädret.

Hela familjegänget samlat för att ta Boda Borg i besittning!

Hela familjegänget samlat för att ta Boda Borg i besittning! Sandra saknas på bilden (är fotografen).

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.