Fortsatta framgångar i Borgen Cup

Borgen Cup den 28 maj innebar ytterligare en framgång för laget från Hökerum. En seger med 5-1 och delad förstaplats med Sjömarken, där endast dagskvoten skiljer. Själv är jag förhindrad att spela boule just nu på grund av inflammation i höger handled, en skada som ännu inte släppt. Även Per-Ola Eliasson blev sjuk natten till onsdag varför vi hade två duktiga ersättare; Kent Janson och Marianne Eliasson. Nu får vi hämta nya krafter, slipa formen till nästa onsdag då det är dags för ”liten final” då de två topplagen möts. Spännande….

Tabellen efter 5 omg

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.