Hökerumslag vann årets STT-cupen

Hökerums Boule hade två lag med i STT-cupen 2015, Egon Ekunger och Per-Ola Eliasson samt Anita Ekunger och Ingmar Andersson. Egon och Per-Ola gick obesegrade genom tävlingen och vann genom en bra klotdiff. På andra plats kom en HÖK-medlem som dock har licensen i Ulricehamn (Boris Rygert), även detta lag vann alla sina 5 matcher.  Anita och Ingmar fick en mer tillbakadragen placering då man bara vann en match. Själv svarade jag för uppgiften som huvuddomare och sekretariatjobb ihop med Göran Carlén. 83 lag kom till start och man spelade 5 omgångar monrad utan slutspel.

Segrande Hökerumslag, Per-Ola Eliasson och Egon Ekunger.

Segrande Hökerumslag, Per-Ola Eliasson och Egon Ekunger.

 

Se hela slutresultatet här!

 

 

Det här inlägget postades i Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.