Seriespel för Hökerums veteranlag

Hökerums veteranlag åkte lite snöpligt ur div 1 (förbundsserie) förra året. I år spelar man därför i div 2 (högsta distriktsserien) och våromgången spelades i Skövde. Man började mot Dalsjöfors där man vann med hela 4-0, vilket var en imponerande start, genom bl.a en matchvinst med 13-0. Därefter mötte man Skene och med siffrorna 7-8 och 9-7 hade man 1-1. Följande två matcher blev 9-10 och 7-12 och totalt förlust med 1-3. Men när man förlorar två av matcherna med bara 1 klot är det ju ändå en hedersam förlust. Sista klubbmötet var mot Kronäng och även här var det förluster i retfullt jämna matcher, då man förlorade de två sista matcherna med 12-13 och 12-13. Till hösten spelas veteranserien i Ulricehamn och då ska vi ta emot de övriga två lagen i serien, nämligen Skara och Carlsborg. Blir ju lite av vår hemmabana som nordliga distriktslagen inte besöker så väldigt ofta.

Serietabellen efter våromgången i Skövde

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.