Segsliten förkylning sabbar tävlingar

Söndagen den 19 juli och hemkommen från SM kände jag lite skav i halsen och nysningar som gav signal om en ankommande förkylning. Okey tänkte jag, det bruklar jag fixa på tre-fyra dagar med olika medikamenter. Och på onsdagen märke jag en viss förbättring, men detta gällde bara en dag. Så det blev åter värre och den länge emotsedda tävlingen med Hans Johansson SSÖ i Åskloster fick ställas in. Nu väntade ännu en populär tävling jag sett fram mot, Stigs Minne i Skene, där vi blev tvåa förra året (vi=Ronnie Andersson, Per-Ola Eliasson, Egon Ekunger och jag). Men nu var hälsan ännu sämre och HÖK-trion fick skaffa en ersättare för mig. För nu har jag även fått feber och en otroligt seg hosta, så nu vågar jag inte boka något arrangemang, men den 6 augusti ska jag ha hand om Kindscupen i Svenljunga, så då måste jag vara OK. PROSIT!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.