Mattcurlingen har startat

…och onsdagen den 23 september är det dags för andra omgången. Det är SPF Seniorerna i Hökerum som arrangerar curlingen och man spelar i Rångedala-hallen. Man spelar mellan 15-16.30 och avslutar med egen medhavd fika. För ev samåkning samlas man vid Torget i Hökerum för avfärd kl 14.20. Förutom medlemmar i föreningen är även personer välkomna som vill prova på Seniorernas verksamhet, för ev följande medlemskap. SPF-gruppen som ansvarar för boule- och mattcurling består av Kent Janson, Olle Larsson och Eddy Persson.

Under hösten spelar vi följande datum: 9 sept, 23 sept, 14 okt, 28 okt, 11 nov, 25 nov, 2 dec.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto från höstens första curlingträff.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.