3:a i UT-boulen för Kerstin å grabbarna

Ulricehamns IFs boule arrangerade UT-boulen Kristi Himmelfärdsdag, en tävling med stöd av Ulricehamns Tidning och som har propaganda för boulesporten som huvudsyfte. Och allt var dukat för en lyckad bouledag, många lag och ett otroligt vackert väder. Från Hökerum hade vi ett lag med namnet ”Kerstin å grabbarna” bestående va Kerstin Andersson, Stig Selander och Eddy P. Ett lag som i första matchen mötte grabbar från Brunn och tog en seger med 13-4 (+9). Detta följdes av en ny seger i andra matchen, och då med siffrorna 12-3 (+9). Tredje matchen hade laget riktigt flyt och seger med 13-1 (+12). Inför sista matchen hade laget alltså 3 segrar och +30 i kvot. Seger i den fjärde borde räcka till totalseger, men då kom det grus i maskineriet (kan lätt göra det på en grusbana) och trots jämnt ända in i slutet fick vi inkassera en förlust med 10-12 (-2). Den otroligt fina klot-diffen räckte ändå till en hedrande 3:e-plats och minnet hur bra allt flöt för laget sitter nog i ett bra tag.

Resultat UT-boulen 2016

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.