Kenneth Holmström på SPF Hökerums månadsträff

SPF Hökerums månadsträff i november kom tidigt i år, redan den 2 november. Trots förkylningstider blev det en välfylld Equmeniakyrka i Hökerum som fick njuta av högklassig underhållning.

kenneth-holmstrom

Kenneth Holmström, Vara

Kenneth Holmström från Vara stod för den musikaliska underhållningen och gjorde det på ett uppskattat sätt. Han behärskade klarinett, olika saxofoner, gitarrer (uppskattat inslag med gammel go el-gitarr) samt sjöng kända låtar, sånna som enn kände igen frå förr!

Ordförande Bengt Asp meddelade kommande program och månadsträffen avslutades med dragning i lotteriet. Ska nog nämna att trubaduren vann först på en lott, som han hämtade. När han senare åter fick en vinst sa han ” dra ny lott” så slängde han en vinst-lott. Direkt därefter fick han ännu en vinst, och till publikens applåder sa han ”dra ny lott”. Och mötet avslutades i gemytlig anda.

 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.