Sprängdåd på Fornstigen

I fredags, 11 november, passerade några ungdomar på vår gata. Plötsligt hörde vi en duns eller liknande, trodde att dom kastat en snöboll eller isblock på vår garagedörr. När jag tittade ut såg jag en granne gick omkring och tittade runt sitt hus och vår vändplats på Fornstigen. Jag gick också ut och tittade, men upptäckte inget.

Den sprängda brevlådan som skadades vid 19-tiden på fredagen den 11 november.

Den sprängda brevlådan som skadades vid 19-tiden på fredagen den 11 november.

Då ringer vår son som också bor vid gatans vändplats med sin familj, och talade om att dom sprängt deras brevlåda. När jag kollade så kan jag inte tro att en vanlig påsksmäll kan orsaka sådan skada, där locket flög över till andra sidan gatan och botten trycktes ut liksom väggarna. Ungdomsverksamheten i Hökerum tar sig allt mer riskfyllda former. Vi får hjälpas åt och kolla när något verkar misstänkt…

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.