Mogna grabbar spelade mogen fotboll

Mestadels tidigare SVIF-spelare drabbade samman på Stationsvallen i helgen. Två stycken 7-mannalag iklädda röd-svart (Milan) och svart-grönt (Dortmund) skulle spela 3 halvlekar à 15 minuter och man hade en domare som sakkunnigt skötte sysslan i stil med Assar Isaksson: Mycket pondus utan större fysisk insats. De röd-svarta tog en stadig ledning i första halvleken (15 min), andra halvlek hade något lägre tempo och det var säkert det varma vädret som bidrog. För inget av lagen var intresserade att spela en tredje halvlek utan kom överens om att samtliga spelare istället skulle lägga en straff var. Nu var det de svart-gröna grabbarna som vann med ett mål. Tips till förbundskapten Andersson: landslaget hade tjänat på att ta en titt på dagens straffläggare…

Lagen ställde broderligt upp för att bli fotograferade efter en kanonbra insats.

Klicka på bilden för att få den större…

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.