HÖK åkte ur div 3 i årets veteranseriespel

Den 2 september spelades WDBFs seriespel för veteraner hos Kronängs IF i Borås. Hökerum hade det svårt redan i våromgången då man i Skövde spelade två klubbmöten (4 delmatcher) och bara vann en delmatch, då mot Ulricehamn. Denna gång spelade man 3 klubbmöten och först mot Bonbon där man fick oavgjort 2-2. Nästa match var mot Dalsjöfors och då fick man bara med sig en delmatch men var ytterst nära att få oavgjort här också. Man hade 11-11 när tiden var sut varför det blev särspel med ett klot var. Här tog alltså DAL en poäng och matchen med 12-11. Sista mötet var mot Skara och då kämpade HÖKarna till sig oavgjort och därmed 1 poäng. Men detta räckte inte för att vara kvar i div 3, då Ulricehamn hade 2 poäng  mer. Hökerums manskap var denna gång Ann-Christin Björklin, Lisbeth Persson, Eddy Persson, Barbro Almgren, Per-Ola Eliasson och Bo Ernvid.

Serietabellen för WDBF div 3 veteran

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.