Vi saknar Jalle Abrahamsson

Jarl Abrahamsson

En ”distriktets store man” inom boulesporten har gått ur tiden.

Jarl ”Jalle” Abrahamsson var Kinds BS ledare i många år, även inom WDBF var han en klippa som ständigt jobbade för att föra samman olika viljor till ett fungerande distrikt. Han visade alltid ett imponerande lugn och hade smarta lösningar när något problem uppstod.

Jag hade förmånen att få samarbeta många år med Jalle, både i WDBFs styrelse och då vi som WDBFs representanter deltog i olika samankomster inom Svenska Bouleförbundet. Vårt samarbete gjorde att jag vid ett par tillfällen svarade för tävlingar hos Kinds BS när Jalle kände att han ville minska sin arbetsbörda. Något jag aldrig ångrat. Mina tankar idag går till Jalles närmaste i deras stora sorg.

Eddy

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.