Besök hos våra vänner i Ytterby

Våra vänner i Ytterby, Monika och Christer Herrlin, träffade vi på Mallorca då vi tog en veckas ledigt. Det visade sig redan första dan att vi hade mycket gemensamt och hade en jättetrevlig vecka. Detta gav sedan en fortsättning då vi träffas ibland på svensk mark. Nu var det dags för oss att en andra gång åka till Ytterby för att träffa vännerna och förutom god mat och dryck fick vi en liten promenad bland närmaste sevärdheterna. Bland annat fick vi ett besök på Ytterby gamla kyrkoruin (tror den hette så).

Christer, Lisbeth och Monika i Ytterby gamla kyrkoruin

Nu väntar vi på nya resebroschyrer för att hitta en gemensam resa som vi kan göra tillsammans.

 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.