32 lag i Dalsjöforstävlingen Vintercupen

Den 15 december arrangerade Dalsjöfors GoIF boule (DAL) Vintercupen i Borås Boulehall. 32 lag kom till start och man spelade 5 omgångar monrad i klassen Veteran Mixdubbel. Det var bara ett lag som vann samtliga 5 matcher, nämligen segrarna från Borås Petanque Sällskap Britt och Bo Nilsson.

Prispallen vid Vintercupen, i mitten segrarna från Borås Petanque Britt och Bo Nilsson flankerade till vänster av tvåan från Dalsjöfors Yngve Dahlbom och Inga-Lill Johansson och till höger trean Nettan och Christer Lenson från Borås Petanque. (Foto: Ann-Sofie Johansson).

Se hela listan här!

 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.