Ett fynd vid kontorsstädningen

Jag har städat mitt kontor flera gånger sedan 1958. Jodå det är säkert – har ju inte haft mitt kontor (arbetsrum hemma) sedan omkring 1990 eller så. Men denna gång – 4 maj 2018 – hittade jag en bild som tydligen kommit från dåtidens Rekordmagasinet. Från 1958! En lagbild på Norrby IFs allsvenska lag och som alltid varit mitt favoritlag sedan fotboll började intressera mig ungefär då. Ett härligt gäng men jag saknar en spelare som var lagets ”store” spelare – tror han hette Tage Hedlund och spelade högerytter. Otroligt duktig och betydde mycket för laget, men han blev illa skadad (tror det var ett benbrott) under en match. Och om jag ska fortsätta att gissa så tror jag det var mot Hammarby. En annan spelare som då var ganska ung och som vi idag ser på boulebanorna ibland, var Lars-Åke Nilsson, fick nog spela lite redan då. Han finns dock inte med på nedanstående lagbild. ”Klicka” på bilden så får du en större bild.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.