Skadegörelsen vid rastplats återställd

För ca 2 år sedan meddelade jag kommunen att bänk och papperskorg vid ett bord vid banvallen från Hökerum mot Ulricehamn blivit utsatt för skadegörelse. Platsen var mer exakt vid Vädersholm och var uppskattad av både vandrare och cyklister som kunde stanna upp lite vid rastplatsen.

Så nu skickade jag ånyo ett mail till kommunen och bifogade foto på skadegörelsen. Fick omedelbart svar från ansvarig tjänsteman som kom ihåg första skrivelsen, och bad om ursäkt för att inget hänt. Ärendet har kommit på avvägar, och lovade nu att snabbt fixa skadan. Och det dröjde bara någon dag så var rastplatsen återställd. Kan vara skönt att ha när värmen gör att kroppen vill göra en kortare rast.

Tänk att inte grejer kan få vara i fred?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.