Hur kunde jag tappa…

Dalsjöfors GoIF har spelat KM i singel. Klasserna var damsingel resp. herrsingel. Det var 8 damer och 16 herrar som ställde upp och man spelade 3 omgångar monrad. Därefter gick de 8 bästa i varje klass till slutspel – alltså alla damerna.

Hela KM-dagen var välorganiserad och klubben såg till att alla deltagarna fick förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe. Och när de tre monradomgångarna var avverkade startade slutspelet. Själv var jag inte så snäll mot varken min dubbel-kollega Yngve Dahlbom eller Lars-Åke Larsson men som gav mig en finalplats. Nu gjorde värmen (och avsaknaden av kroppslig motion) sig påmind men finalen började lika bra som semifinalen slutade. Janne Ahlberg (flerfaldig klubbmästare under åren) stod som finalmotståndare och mitt spel fortsatte att funka. MEN… med en ledning på 12-3 började jag nog ta ut segern i förskott, vilket skulle straffa sig. Janne tog den ena 3:an efter den andra och blev klubbmästare med siffrorna 13-12. Gav resultatet någon fördel till mig? Nej, inte på flera timmar men nu med lite distans på genomklappningen: kommer jag att vara laddad till flera tusen på söndag då jag tillsammans med Yngve Dahlbom spelar KM i öppen dubbel. Bäva månde våra motståndare då…. (hoppas jag).

Tre damer och tre herrar i KM-toppen: fr. v tvåorna Eddy Persson och Christina Ahlberg följt av årets klubbmästare Ann-Marie Johansson och Janne Ahlberg och på tredje plats i resp klass Birgitta Eliasson och Kjell Engström. (foto: Inga-Lill Johansson)

Hela resultatlistan här!

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.