Fick revansch i KM dubbel!

Torsdagen den 23 aug spelade jag final i DALs singel-KM mot Janne Ahlberg (läs nedan). Då fick jag ju stryk med 13-12. Och nu, söndagen den 26 aug, spelade jag åter final, nu i DALs KM öppen dubbel och mötte åter Janne Ahlberg. Nu hade Janne Bo Billman som partner och jag – som traditionen bjuder – Yngve Dahlbom. Nu fick jag revansch och det var tack vare Yngves otroliga lägg. Jag tror inte han sköt ett enda skott på hela dagen, men han lägger så bra att det kan knäcka även den bäste. Och nu särskilt i finalen när mina skott inte funkade så började vi lägga båda två.

I öppen dubbel deltog 10 lag och i dam-dubbel 6 lag. I öppna klassen gick 8 lag till slutspel och i dam-klassen 4 lag.

Prispallen i dam-dubbeln 2018, mästarna Christina Ahlberg och Ann-Marie Johansson i mitten, t.h. tvåorna Birgitta Eliasson och Inga-Lill Johansson och t.v. på tredje plats Leena Valkama och Kerstin Lindblom.

Prispallen i KM öppen dubbel 2018, mästarna Yngve Dahlbom och Eddy Persson, t.v. tvåan Bo Billman och Jan Ahlberg och t.h. trean Lars-Göran Axelsson och Leif Lövgren. (Foto Christina Ahlberg

 

Se båda resultatlistorna här!

Christina Ahlberg med sina medhjälpare hade lagt ner ett enormt arbete för att ”allt runt-omkring” skulle fungera och detta lyckades dom med på ett förtjänstfullt sätt. TACK!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.