Årets ”Borgen Cup” färdigspelad

Den 5 september spelades Borgen Cup färdigt för 2018. Segrande Kronäng hade varit klara sedan tidigare men kampen om andraplatsen var stenhård. Det gällde om Dalsjöfors skulle kunna hålla undan för Landvetter då man hade 4 poängs försprång. Man spelade ju 3 matcher varje omgång – alltså spelade man om 6 poäng. Dalsjöforsarne hade Ulricehamn i sista mötet – ett lag som innehade fjärdeplatsen och Landvetter hade Sandared som låg på 10:e plats. Landvetter vann med 5-1 och fick 10 poäng och Dalsjöfors fick ”bara” 3-3 mot Ulricehamn. Så både Landvetter och Dalsjöfors slutade på 113 poäng MEN Dalsjöfors hade 56 matchvinster mot Landvetters 55. Snacka om minsta möjliga mariginal… Ulricehamn slutade på en hedrande fjärde plats.

Borgen Cups topplag efter sista omgången, i mitten segrande Kronäng med fr.v Kjell Petersen, Sirkka Petersen, Berit Sjöberg och Lars-Åke Sjöberg följt av tvåan Dalsjöfors Yngve Dahlbom, Inga-Lill Johansson, Eddy Persson och Lars-Göran Axelsson. Längst till vänster trean från Landvetter, Lillemor Carlsson, Gunnar Frölander, Bengt Carlsson och Sture Samuelsson.

Resultat omgång 13 och slutresultat 2018

 

Det här inlägget postades i Borgen Cup. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Årets ”Borgen Cup” färdigspelad

  1. Sirkka P. skriver:

    Charley Sjöberg, Berits man .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.