50 lag kom till Dalsjöfors och Guldmixen 2019

Fredagen den 13 låter inte som ett tur-datum, men för Dalsjöforsklubben kom det hela 50 lag när man arrangerade Guldmixen 2019. Man spelade i klassen V65MXd och segrande laget kom från Höglandets Boule Sällskap, nämligen Christiane Negrelli och Leopold Böttcher som fick 5 segrar. På en hedrande andraplats kom ett lag från arrangörsklubben, nämligen Birgitta Eliasson och Tage Engström, följt av, på tredje plats, en tidigare Dalsjöforsspelare, nämligen Kenneth Johansson tillsammans med Birgitta Olausson, numera spelande för Varberg.

Hela resultatlistan från Guldmixen ser du här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.