Hökerums SPF på Falkenbergs-revyn

Fredagen den 7 februari besöktes Falkenbergs-revyn av ett 50-tal medlemmar i SPF Seniorerna Hökerum. Vi färdades i en mycket modern turistbuss från Nitta Busstrafik från torget i Hökerum. Vi stannade för några påstigningar i Rångedala och Varberg.

Väl komna till Falkenberg togs vi emot av Lisbeth och Uno som hade förbokat lunch på ett matställe vid torget, väldigt nära spelplatsen för Falkenbergs-revyn. Maten var fantastiskt god och var aptitligt serverad samtidigt snabbt av trevlig personal.

Klockan 15.30 var vi bänkade för att få se den proffsiga revyn, och i år hade vi kanonplatser – i stort sett hela rad 1 i både i salong och på balkong. Och de förhandstips vi fått av andra som sett revyn var inte överdrivna. Så det var nöjda SPF-are som återvände till Hökerum, och tacksamma för vår ordförande Bengt Asp tillsammans med kunniga medhjälpare gjorde ett fint arbete för oss alla som var med.

Första bänk i salongen: besökare från SPF i Hökerum.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.