Dags köra igång VeteranKommittén

Den av SBF nytillsatta VeteranKommittén har nu bemannats och består av Kicki Wahlberg (IST) (ordf och FS’s veteranansvarig), Jan Lindgren (ÖSK), Carina Janson (CPC), Hilbert Björkdahl (SAN) och undertecknad från SSÖ. Vi tre sistnämnda var också med i förra årets VeteranProjektet.

Det är nu planerat av VK kommer att ha sitt första möte i Falun under SM-veckan. Antagligen missar jag denna intressanta upptakt, eftersom jag inte är anmäld till något spel i årets SM. Tror inte att VK bekostar mina kostnader för att delta i mötet. Kommer eventuellt att maila mina tankar till mötesdeltagarna före VK-mötet.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Dags köra igång VeteranKommittén

  1. Daniel Persson skriver:

    Skönt att se att du fått till din hemsida bra. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.