Seger i Kindscupen 2010

Kindscupen 2010 samlade 33 lag i klassen V65d. Ett nytt tävlingsupplägg praktiserades då man spelade 3 omg monrade. De 8 bästa lagen gick sedan till kvartsfinaler, övriga fortsatte med ytterligare 3 omg monrade (ett slags B-slutspel).

Jag hade till denna tävling Kenneth Johansson (Varberg) som lagpartner. Efter grundomgångarna låg vi på andra plats. Det blev segrar i både kvarten och semi och i finalen fick Kenneth möta två klubbkamrater från Varberg – Stig Johansson och Gert Olsson. Det blev en jämn och spännande final som vi till slut vann med 13-9.

På bilden ser vi segrarna Kenneth Johansson (Varberg) och Eddy Persson (Sansjö), flankerade av t.v. Stig och Gert (Varberg) på andra plats och t.h. Romano Percat och Gunnar Pettersson (Falkenberg) på tredje plats. Alltså 5 västkustbor och en sjuhäring.

För övriga resultat och klassen Ös – se sbfonline.se

Det här inlägget postades i Nyheter, Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Seger i Kindscupen 2010

  1. Gert Olsson skriver:

    Tack själv det är bara att komma igen det är bara att ge å ta du vet.
    Stig Johansson.
    Mvh Gert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.