Hökerums boulehall lever vidare!

Många rykten har spridits om Hökerums boulehalls fortlevnad. Och det har inte varit helt taget ur luften – ett tidigare sviktande besöksunderlag samt hallinnehavarnas tunga arbete att från Dalsjöfors driva hallen.

För att överhuvudtaget få hallen ekonomiskt att ”gå ihop” fordrades ett positivt svar från Ulricehamn, som har de flesta besökarna på sina träningar, och att InneKnallens träningsserie fortsätter. Samtidigt som Dalsjöfors-spelarna själva lovar att medverka vid själva driften. Detta gjorde Dalsjöforsarna och Ulricehamnarna lämnade ett positivt svar medan Hökerums Boule meddelade att dom inte fortsätter att driva InneKnallen.

Dalsjöfors undersökte möjligheterna att själva driva den populära serien, men svårigheten att finna en tävlingsansvarig/ledare gjorde dom tveksamma. Jag fick då förfrågan om jag kunde hjälpa till med ledarskapet i InneKnallen. När det stod klart för mig att ett ja skulle innebära Hökerums boulehalls fortlevnad så var svaret inte svårt att ta. Och InneKnallen har ju varit mitt ansvar (och stora intresse) sedan starten för 13 år sedan….

Så inom kort kommer inbjudan till InneKnallen 2010-11 att läggas ut på denna sida, samt skickas ut till klubbarna i Sjuhärad – både via mail och post.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.