Ödenäs vann elitserien för juniorer

Lördagen den 21 augusti spelades det sista sammandraget för juniorernas seriespel i Ödenäs. Det var elitserien och div 1 som avverkades och Ödenäs elitserielag kunde redan i näst sista matchen säkra seriesegern. Även den sista matchen fixade man, om än med minsta möjliga mariginal, mot Coccinelle.

Juniorernas förbundskapten Leif "Tullen" Rappner delade ut pokal och plaketter till seriesegrarna i Ödenäs, under överseende av tävlingsledare Bengt Oskarsson.

I div 1 fick Lindome revansch och tog hem serien före Ödenäs. Och hela tävlingsdagen var det regnkläder på och regnkläder av. Alltså ett mycket växlande väder, som de duktiga juniorspelarna behärskade och visade stort tålamod. Dessutom visade dom sig vara väldigt duktiga på att mäta. Som domare hade jag inte en enda mätning före lunch och de jag fick senare på dagen hade inte större avståndsskillnader än ca 1 millimeter.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.