Internationellt boulebesök i Hökerum

Bernard Mourou på besök vid ViskaboulePlatsennsdagen den 25

Onsdagen den 25 augusti fick vi besök av Bernard Mourou, som tidigare varit medlem och spelare hos Hökerum Boule. För ett par år sedan flyttade Bernard tillsammans med sin fru Marianne till Frankrike, och sitt föräldrahem.

Kvar i Sverige har dom en stuga i Jämtland, dit dom nu var på väg för lite semester. Egentligen är det en son boende i Stockholm som tagit över stugan, men det hindrar ju inte att paret Mourou kan fira semester med fiske, bär- och svampplockning och kanske lite fjällvandring.

Bernard flankerad av Åsa och mig vid fikatillfället.

Besöket i Hökerum var planerat sedan ganska länge och eftersom Bernard anlände en stund före träningen vid boulebanorna blev det en fika hemma hos oss. Åsa, som spelat en del med Bernard under sin Hökerumstid var med och vi förevigade detta tillfälle på bild. Och det var många minnen som diskuterades samtidigt som vi fick en inblick i Bernard och Mariannes nuvarande liv i Frankrike.

Bernard och Gunvor Jörgensen i samspråk under träningskvällen.

Träning blev det och flera gamla boulevänner kom för att träffa Bernard. Blöta banor gjorde väl inte spelet så där imponerande från någon av deltagarna, men med gott humör och många spännande omgångar fick vi en trevlig träningskväll med Bernard.

Det här inlägget postades i Nyheter, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Internationellt boulebesök i Hökerum

  1. Daniel Persson skriver:

    Måste säga att du verkligen gjort din sida speciell!
    Bra upplägg, men man kan ju inte förvänta sig något annat från en gammal typograf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.