Sansjö veteraner seriesegrare!

Det var en mycket nöjd Bertil Tunje som meddelade att ”hans” veteranlag vann årets seriespel i div 5. Och laget förlorade inte en enda match. Bra gjort. Kollegerna i div 4 fixade en tredje plats.

I öppen-serien har div 4 spelat färdigt där Sansjö haft sitt nya öppenlag i år. Det blev en tuff uppgift för Stefan Gustafsson & Co men laget lärde sig mycket och tog för sig allt bättre. Det räckte ändå inte för att undvika jumboplatsen, men nu slipar dom säkert formen för att komma tillbaka 2011. Ett år som seriesystemet görs om radikalt i öppna klassen. I div 3 – högsta distriktsserien – har Sansjös lag klättrat upp på en 5:e plats inför det avslutande sammandraget i Mölltorp 18-19 september.

Men vad har hänt med Dalsjöfors serielag? I öppna seriens div 3 ligger DAL sist och i veteranserierna har DAL lag i div 1, 2 och 4 och har intagit sista platsen i samtliga serier. Individuellt duktiga spelare som tydligen inte får till det i lagspelet. Men vi kan nog räkna med mera taggade lag i nästa års serier…

Här ser du div 3 öppen klass

Div 4 öppen klass sluttabell

Div 4 veteran sluttabell

Div 5b veteran sluttabell

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.