Seger i Knalleserien 2010

Det var ett glädjande besked jag fick på lördagskvällen från Öland. Gunhild hade fått besked ”hemifrån” att vårt lag i Knalleserien vann A-slutspelet. Vi var båda förhindrade att vara med under slutspelsdagen så vi skulle på avstånd få höra utvecklingen. Jag säger inte att det var bra gjort TROTS två reserver, utan det kan mycket väl vara TACK VARE två reserver, som gav järnet och gjorde en strålande insats. Sansjö 3 med Astor Eriksson som lagledare tog därmed ännu en seger i knallespelen.

Jag saknar resultat från slutspelsmatcherna men har i resultatlistan sett att Sansjö även la beslag på 3:e-platsen genom en stark insats av Sansjö 2. Så nu polerar vi kloten och kommer igen i InneKnallen 2010-2011.

Klicka här för att se vinnarna!

Här ser du slutresultaten

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.