Tydligare uppgift i sbfonline’s tävlingskalender

När sbfonline.se startade och jag började använda detta förträffliga verktyg upptäckte jag bl.a en uppgift som jag saknade. När jag då anmälde mig till en tävling fick jag ändå ringa arrangören och fråga när tävlingen startade. Denna uppgift ville jag ha med i sbfonline och meddelade Fredrik Dahlén mitt önskemål. Efter en tid – bl.a efter hjälp av Jalle – kom så uppgiften med, vilket alla säkert har upptäckt. Det står i tävlingskalendern ”Start” och tt.mm. Tyvärr gav den korta text möjlighet till missförstånd från uppgiftslämnarna. Några angav tiden då man senast ska vara på plats (vilket var meningen) och några angav tiden då själva spelet startade. Och då blev det ju fel.

Jag funderade länge på problemet och tog till slut åter kontakt med Fredrik. Vi enades då om en ny text som ingen kunde misstolka. När arrangörerna lägger in sina tävlingar för 2011 finner man därför en ny text: ”Anmälan om närvaro senast” och tt.mm (timma.minut). Därmed tror jag att uppgiften fungerar perfekt.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tydligare uppgift i sbfonline’s tävlingskalender

  1. Herman skriver:

    Fast det står spelstart när det kommer ut i Online, en miss!

  2. eddy skriver:

    Jag ställer frågan till Fredrik Dahlén varför det blir annorlunda…
    Det står väl inte spelstart, utan samma text som tidigare: Start.
    Men så ska det inte vara. Bra Herman att du påpekar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.