Säsongstart i Hökerums boulehall

Nu har vinterns verksamhet i Hökerums boulehall startat. Först ut var Ulricehamn med sitt Torsdagsspel den 7 oktober. Man anmäler sig senast kl 17.45, betalar deltagaravgift 10:- plus hallavgift (hallkort eller endagsavgift). Varje torsdag är en separat tävling med 3 lottade matcher, med prisutdelning påföljande torsdag.

Måndagen den 11 oktober startar Dalsjöfors sitt Måndagsspel och då ska man ha anmält sig senast kl 09.45. Även här spelar man 3 lottade matcher varje måndag och deltagaravgift/hallavgift är samma som på torsdagarna. Måndagsspelet är en serie på 8 måndagar och de 6 bästa räknas. Man kan komma enbart vid enstaka tillfällen om man så önskar – det finns alltså inget krav på att delta samtliga omgångar. Serien avslutas sedan en måndag med prisutdelning, kaffe med dopp och en liten bouletävling.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.