Ödenäs kvar i div 2! Grattis!

Söndagen den 31 oktober spelades det kval till div 2 i Borås. De Bruna Baskrarna drog sig ur kvalet och kvar var Ödenäs, Grodan Boule och Slottsskogen. Kvalet spelas på ytterligare tre platser, på olika datum. Vinnarna på varje ort spelar i div 2 nästa år och de 2 bästa tvåorna går också till div 2. Övriga bildar nya div 3 (distriktsserier).

Vinnare i Borås blev Ödenäs som vann båda sina kvalmatcher och fick 4 poäng, Grodan och Slottsskogen spelade tyvärr oavgjort och fick 1 poäng var. Detta innebar att inget av dessa två lag kan lägga beslag på platsen ”bästa tvåor”.

Div 3 i W/DBF 2011 kommer därför antagligen att bestå av Grodan Boule, Lilla Le, Kronäng, Pomme de Pin, Sansjö och Borås Petanque.

Egen uppgift denna dag var att svara för domaruppdraget.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.