Sansjö-lag vann den egna Färgcupen

Onsdagen den 3 november arrangerade Sansjö sin traditionella ”Färgcupen” som spelas i V55MXd. 47 lag kom till start och man spelade 5 omg monrad samt ett slutspel för de 8 bästa, upplagt så att 1:an och 2:an spelade om 1:a-priset, 3:an och 4:an om 3:e-priset osv.

När slutspelet var klart visade det sig att ”hemmalaget” med Gerd Sandin och Reino Lindberg stod som segrare genom finalvinst mot Larry Young och Maija Juva från Oslo/Norge. På tredje plats kom Birgitta och Sune Blad från Landvetter (till höger på bilden).

Klicka här för att se resultatlistan!

Min uppgift denna dag var domarsysslan. Och mitt eget betyg på tävlingen:

PLUS: Många lag, även om arrangörsklubben stod för ett stort antal. Positivt också att man lockat deltagare på lite längre avstånd. Snabbt sekretariat som gjorde väntetiderna minimala.

MINUS: Man måste ordna så banfördelningen förskjuts så att topplaget inte spelar alla sina matcher på bana 1. Och man ska förskjuta banfördelningen så att man ändå behåller en tydlig åskådarvänlig ordning = efter ledarlaget följer de övriga i monrad-ordning.

Det här inlägget postades i Nyheter, Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.