Byte av dator

I söndags (14 nov) bytte jag dator, då den gamla (ca 5 år) började bli seg. Men bytet har ställt till det, tycker jag. Gamla kära program som jag haft i många år är inte kompatibla med en modern dator. Jag har fått nya program, som jag inte känner igen. Får leta efter de allra enklaste saker, vilket gör att nu i inledningsskedet tar allt mycket längre tid. Och att det inte finns någon diskettstation i datorn kunde jag acceptera, så jag köpte en extern diskettstation. Men den nya datorn vill inte ens vara ihopkopplad med denna. Daniel (vår grabb) som kan det mesta om datorer, förklarar att det inte går att lägga in Moses stentavlor heller. Förstår inte riktigt vad han menade…

Men skam den som ger sig. Jag ska väl snart lära mig de moderniteter som krävs. Tills dess ber jag mina internet-vänner att ha tålamod om något ser konstigt ut som kommer från mig.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Byte av dator

  1. Qraze skriver:

    Ibland måste man bara gå vidare och våga ta steget till något bättre, som kanske till en börjar ter sig sämre. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.