Prisplats i Månadsfighten 20 november

Dalsjöfors månadsfight den 20 november spelades i klassen V55d och samlade 17 lag. Åtta lag till A-slutspel och åtta till B. Ett lag fick avsluta utan slutspel. Själv hade jag förmånen att åter få spela en tävling med Kenneth Johansson (fd Dalsjöforsare) numera hallänning och spelande för Kulknappen. Och det fungerade jättebra, i alla fall i början, men det var många duktiga lag, vilket vi senare fick erfara.

Fick starta mot två Hökerumslag – först paret Jörgensen där vi vann med 13-2 och sedan Egon och Ronnie, där vi vann med 13-6. Matcherna var jämnare än resultatet visar och i tredje matchen fick vi möta Landvetters Inger o Kent Ljungström, en uppgift vi visste skulle bli tuff. Men vi fick en vinst även här (13-8) vilket borde stärka oss inför 4:e matcher. Annars så trevliga Anna-Maria och Ingemar Karlsson från Skara gav oss knappt chansen att kippa efter luft, utan sopade till oss med största möjliga siffror.

Vi hamnade på 3:e plats efter monrad-spelet och fick möta Dalsjöfors-laget med Jan Ahlberg och Lars-G. Axelsson i kvartsfinalen. Efter en jämn match där vi vann med 13-9 var det dags för semifinal. Återigen fick vi möta HÖK-laget med Egon/Ronnie som nu fått igång spelet riktigt bra. Vi torskade med 8-13 och även i match om 3:e plats fick vi stryk mot Sansjölaget (Mona och Roy Carlsson) med 10-13. Men en 4:e plats av 17 lag är absolut godkänt.

Det här inlägget postades i Nyheter, Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.