Boråsframgångar i Fyrlingen!

Årets upplaga av Fyrlingen, som arrangeras av Club Boule la Pomme de Pin (POM), Toarpsdal, hade fått nationell status och spelades i Borås boulehall. Det var fullt hus, och flera lag stod på reservlista. Större delen av den svenska eliten var med, samt många lag från en stor del av landet. Borås var representerat av flera lag, bl.a ett ihopmixat lag från fyra klubbar – POM, Sansjö, Bolleboule och Kronäng. Ett lag som jag ingick i vid anmälan i höstas, men som jag fick avstå p.g.a giltigt skäl. Nu gick det så bra för laget att det kanske var deras lycka att jag fick förhinder. Laget gick ända till semifinal och där hade 1-1. Tyvärr blev det en 1-2 förlust men succén var redan gjord, och jag vill ge laget ett jättestort GRATTIS till framgången! Laget bestod av Reino Lindberg (Sansjö), Victoria Gradin (POM), Bertil Ryberg (Bolleboule) och Jan-Olof Caspersson (Kronäng).

Segrarna i 2011 års Fyrlingen blev ett mixat lag från Halmstad och BK Strand (Hjo) bestående av Patrik Andersson, Jimmy Löf, Johan Skagerlund och Thomas Wiede.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.