Äntligen rätt texter i SBFs tävlingskalender

Jag har tidigare skrivit om angiven tid för tävlingarna i SBFs kalender som du hittar på sbfonline. Och avsikten var att, när man anmäler sig till en tävling, få besked när man måste vara på plats. Min önskan tillgodosågs snabbt av ”konstruktören” Fredrik Dahlén, som fick med kolumnen ”Start”. Nu blev inte resultatet som jag förväntat mig – många tog uppgiften som att det var tiden då tävlingen startade och inte när man senast måste vara på plats. Återigen vände jag mig till Fredrik som fixade texten Anmälan om ankomst senast. Och denna text fanns alltså med när klubbarna sökte sanktion för sina tävlingar och visste då vad som gällde. Däremot stod det fortfarande ”Start” i kalendern, men Fredrik meddelade att efter årsskiftet kommer rätt text även i kalendern. Och så skedde, MEN där spelarna sedan gick in på sidan för att anmäla sig till en viss tävling, stod det fortfarande ”Start” här. Detta förvirrade då spelare som anmälde sig, och arrangörerna också. Det var naturligtvis en olycklig miss och direkt när jag meddelat Fredrik om detta så blev det tillrättat. Så nu kan vi se både i sbfonline’s tävlingskalender och sidan för anmälan rätt text, där klockslaget anger när du måste vara på plats och ha anmält dig: Anm. om ankomst senast. Så välkomna till ett allt bättre verktyg i sbfonline.se!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.