Sista mötet i gänget

Torsdagen den 13 januari hade SBFs Veterankommitté möte i Nässjö. Det var ett bra tag sedan kommittén haft ett ”riktigt” möte – sist var det den 19 augusti som man var i Nässjö. Man hade dock ett kort möte i samband med distriktskonferensen. Därför var det flera frågor att behandla och det klarade man av. Säkerligen hade några timmar ytterligare gett kommittén möjlighet att spåna andra frågor och förslag som kunnat vara till gagn för medlemmarna i SBF.

För VKs ordförande Kicki Wahlberg var detta troligen sista mötet med gänget, eftersom hon avser att avgå ur förbundsstyrelsen. Kicki har axlat posten som förbundsstyrelsens ansvarige i VK. Övriga ledamöter i VK har varit Carina Janson, Hilbert Björkdahl, Jan Lindgren åsså jag.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.