Sexton nya instruktörer i W/DBF

Helgen 22-23 januari hade W/DBF en kurs i Skara boulehall där vi utbildade instruktörer Steg-1. Det blev fullt genom att 16 villiga och intresserade deltagare kom till kursen. Själv stod jag som kursledare och hade SBFs kursplan som utgångspunkt. Jag är av den uppfattningen att man måste följa denna för att deltagarna ska kunna utnämnas som godkända instruktörer. Och det var ett gott gäng som kom – vetgiriga och hungriga på att få prova på allehanda övningar och ta del av lite nya idéer, blandat med den mentala biten. Och som jag ofta påpekade: ”Vattenflaskan”. De nya instruktörerna har nu skaffat sig behörighet för att gå vidare med en utbildning till Steg-2 instruktörer. Och jag önskar dessa lycka till och hoppas även att de nya instruktörerna ger sina klubbkamrater avancerad träning som en grund till ännu bättre boulespel. Och hoppas få se att detta ger resultat även på tävlingar. Vilket jag är övertygad om att det gör, så jag får träna ordentligt för att ha en chans när vi möts…

Hela instruktörsgruppen samlad: första raden fr.v. Victoria Gradin och Owe Karlsson POM samt Helena Ojala YME - andra raden fr.v. Kajsa Vedin ÖDE, Lars-Olov Ahlberg och Gerd Sandin SSÖ samt Karin Granberg SKN, tredje raden fr.v. Jan-Erik Johansson SKN, Lennart Andersson ÖDE, Reino Lindberg SSÖ samt Eddy Persson kursledare, överst fr.v. Björn Fränding SKN, Aage Juhl ÖDE, Lars-Gunnar Krantz YME, Jan-Åke Brandt SSÖ, Herman Thorell POM samt Lennart Ohlsson SKN.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.