Bronsmedaljer i Hallmästerskapen 2011

Ankaret flöt nästan hela tiden! När det var dags för slutspelet var det 16 lag som kom till start. Ja, skulle ha kommit – nått lag hade fått förhinder. Eftersom vi vann grundspelet fick vi möta laget på 16:e plats och hade antagligen ett bra självförtroende i bagaget. Vi vann med klara 13-2 men spelet var jämnare än siffrorna visar. Det var åter Lisbeth som chockade med sina kanonbra lägg och då var min uppgift inte svår. I kvartsfinalen började en ganska jämn kamp men när spänningen släppt gick det åter bra. 13-5 mot ett etablerat lag från KIF. Motståndare i semifinalen blev laget som sedan blev Hallmästare – Victoria och Reino. Här var vi chanslösa och då flöt inte ankaret. Inte båten heller! 2-13 var nått som vi snabbt glömde och tog oss an matchen om bronsmedaljerna. Ny båt och nytt ankare och allt flöt igen – 13-5 blev segersiffrorna. Och när vi summerar vårt deltagande så spelade vi 8 matcher och förlorade bara en enda. Naturligtvis är vi mer än nöjda och kanske blir det nu stora chanser att vi återkommer i andra tävlingar…

Medaljörerna i mixdubbeln: Segrarna Reino och Victoria flankerade av tvåan Christina och Jari till vänster och trean Lisbeth och Eddy till höger.

Klicka här för att se hela slutspelet

Det här inlägget postades i Nyheter, Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.