Dags för time-out i distriktsstyrelsen

Vid Wästgöta/Dahls Bouleförbunds årsmöte den 27 mars avgick tre styrelseledamöter och de blev högtidligen avtackade. Lasse Sjöström hade ett flerårigt arbete bakom sig men olika orsaker gjorde att hans enorma insatser inte längre kan vara till gagn för WDBF. Kjell Petersen hade också några år på nacken men hade en kort tid före årsmötet redan avgått. Själv kände jag att det var dags för en time-out – uppdrag i olika föreningar och vissa tävlingar samtidigt som jag engagerar mig i SBFs styrelse och dess Veterankommitté gjorde att jag någonstans måste dra ner på verksamheten. Nu blev det – tyvärr – WDBFs styrelsearbete som jag måste lämna. I alla fall för ett tag. Men om det finns nått tillfälligt som påkallar min hjälp så ställer jag givetvis upp.

Avgående styrelsearbetare, fr.v Lasse Sjöström (LDÖ), Eddy Persson (SSÖ) och Kjell Petersen (KIF).

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.