Problem när sbfonline är utslaget

Det är flera tävlingar i vårt distrikt som drabbas av att sbfonline.se inte fungerar. Först är det en av våra populära tävlingar för veteraner – V55MXt i Tråvad som ligger närmast i tiden. Den ska spelas lördagen den 16 juli och har dessutom fel klass i den tryckta tävlingskalendern. Där står V55t men ska vara mixtrippel. Där brukar vara fullt väldigt tidigt men p.g.a strul finns det fortfarande platser kvar! Klubben har varit drabbade av sanktioneringar i sommar – sin Rana-Cupen hamnade samma dag som WDBF hade DM i samma klass som Tråvad. Hoppas därför att det ska ordna sig till den 16 juli…

Dagen efter – den 17 juli – har Skara sin tävling ”Coupe Fromage” i klasserna Öd och V60d som naturligtvis också får problem med anmälningar när inte sbfonline fungerar liksom Ulricehamn med sin traditionella tävling ”Sten Sture Mixen” torsdagen före SM (21 juli).

Ni som vill anmäla er till dessa ”drabbade” tävlingar kan ringa resp tävlings ansvariga: Tråvad Ulla Wilhelmsson 0512-202 78, Skara May-Britt Andersson 0512-205 28 och Ulricehamn Ivar Wahl 0321-140 05.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.