Lyckat på Sten Sture Mixen

Ulricehamns IF boule arrangerade sin traditionella mix-tävling 21 juli. Egentligen skulle man kunna kalla tävlingen för ”Nya” Sten Sture Mixen, då det mesta var nytt. Spelupplägg, sekretariat, domare och marknadsföring var nytt för i år. Eftersom jag själv var inblandad i årets tävling ska jag inte lämna mina åsikter om årets tävling, men det jag hörde var positivt. En sak som ULC bör titta på till nästa år är starttiden. Anmälan senast 8.30 är lite tidigt om man vill ragga deltagare lite utanför närmaste omgivningen. Och sedan Öppen-klassen, som bara samlade 12 lag. Man hör ofta från den tävlingsklassen att det ordnas för få tävlingar för dessa, men varför kommer dom inte då, när det arrangeras en öppenklass? Hade inte Veteranklassen burit upp tävlingen så hade säkert de 12 lagen i öppna klassen inte inneburit att tävlingen genomförts. ULC kan dock hoppas att årets tävling kan generera fler lag nästa år i öppen klassen. Risken är annars att det blir en ren veterantävling, och då kanske i V55MXd.

Det här inlägget postades i Nyheter, Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.