Seger i Tråvads Sommartävling

Lördagen den 16 juli arrangerade Tråvad sin traditionella Sommartävling. Det var dock oklart vilken klass som gällde – V55t eller V55MXt. Arrangören meddelade att det var V55MXt som gällde och på startlinjen fanns ett ”rent” herrlag från Tjörn. Vid samlingen gav samtliga övriga lag sitt OK för dom att delta – dom hade ju åkt 14 mil!

Denna dag hade jag i mitt lag Gunhild och Göran Carlén, vilka jag ska spela det mesta med på årets SM, bl.a trippeln och då var detta ett bra tillfälle att slipa formen. Och det gjorde vi! En tuff start dock mot Bonbons Claes Bergh/Ann-Lis och Stefan Svensson, som vi till slut lyckades besegra. Tävlingen var upplagd med 6 omg monrad och de resterande fem matcherna mötte vi lag från Tjörn. Två av dem dessutom 2 gånger. Och vi vann alla matcherna – obesegrade med 6 vinster kunde vi återvända till sjuhärad stärkta inför årets SM i Uppsala.

Klicka för att se resultat

Årets pristagare i Tråvads Sommartävling.

Det här inlägget postades i Nyheter, Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.