Knektåsmixen avbruten pga kraftigt regn

Borås Boule Club har ingen tur med vädret. Många minns Lady’s Cup i Knektås när ett kraftigt åskregn fullständigt dränkte spelplatsen. I fredags var det dags igen. Nu spelas BBCs tävlingar på en grusplan i Sparsör (strax norr om Borås och tidigare Knektås) och det finns ingen grusplan som är så dränerad att den kan svälja den regnmängd som kom. Det började en bra stund före start och även om det var måttligt regn större delen av första matchen så ökade det kolossalt i slutet och innan man få fram en spelplan för andra matchen så stod det klart att det inte gick att spela mer.

Arrangörsklubben beslutade, efter möte med tävlingsjuryn, att avbryta tävlingen och meddelade att samtliga lag kommer att få en inbjudan till en ny tävling inomhus i Borås. En kompensation som i stort sett alla parter var nöjda med.

Våta spelare vadar bort från Sparsör.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.